Kérjük, segíts, hogy folytathassuk munkánkat!

Számlaszámunk: 11705008 – 20133762.

A támogatás bankkártyával itt lehetséges.

Nagyon köszönjük.

A mi Gulágunk
2017 április 18. kedd, 15:02

A TTE pályázatának megosztott első helyezését érte el Iván Lászlóné az emléknapok megünneplésére készített projekt-tervezetével. A zsűri maximális pontszámmal díjazta pályaművét.

(Utolsó frissítés:04.18. 19:25)

A Történelemtanárok Egylete a Szovjetunióba történő, ill. a szovjet típusú rendszerből adódó elhurcolások emlékezetének fenntartására, megismertetésére írt ki pályázatot tanárok számára saját jó gyakorlataik bemutatására.
Iván Lászlóné pályaművének címe: „A MI GULAGUNK” – Projekt-tervezet az emléknapok megünneplésére oktatási segédanyagokkal.
A zsűri szöveges értékelésében kiemeli: Igen alapos, végiggondolt, jól kidolgozott komplex anyag, kiváló módszertani megoldásokkal.
Gratulálunk!

Iván Lászlóné így ír arról, hogyan készült a sikeres pályamű:”Iskolánkban jól bevált gyakorlat, hogy az egyes projektek megvalósításánál „összedolgozunk”, hol a munkaközösség tagjai, hol más kollégák is. A GULAG-projekt is ezen elvek alapján jött létre, az óratervek, az együtt „ötletelés” munkamódszerével. Így lett belőle „Jó gyakorlat”, melyet minden évben alakítgatunk. A projekt minden eleme a terjedelem miatt nem szerepelhet a pályázatban (rajzok, a forgató(s)könyv összes oldala, a múzeumi feladatlap stb), de remélem, tudnak a kollégák ötleteket meríteni akár komplett óraként , akár részeket kiragadva, elemeiben hasznosítva a munkát. Köszönöm kollégáim közreműködését, munkáját az egyes óratervek kidolgozásában! Némethné Somosi Mariann (magyar), Jakab Zoltánné (matematika), Nagy-Paszér Viktória (angol), Dócziné B. Zsófia (német), Győrfi-B. Csaba (fizika) és Pandur Emese (könyvtár).”

Az anyagot itt töltheti le: Iván Lászlóné az emléknapok megünneplésére készített projekt-tervezete

Kapcsolódó anyag: A legsikeresebb Jó Gyakorlatok

Vissza