Kérjük, segíts, hogy folytathassuk munkánkat!

Számlaszámunk: 11705008 – 20133762.

A támogatás bankkártyával itt lehetséges.

Nagyon köszönjük.

A TTE támogatja a diákok március 15-i demonstrációját
2018 március 8. csütörtök, 17:55

A március 15-i diáktüntetés szervezői megmozdulásuk támogatására kérték a Történelemtanárok Egyletét. Miként korábban is, egyetértünk a diákok alapvető követeléseivel, ezért most is támogatjuk demonstrációjukat.

Az esemény ideje: 2018. március 15. 17 óra

Helye: Budapesten, az Operaház előtt.

Részlet a diákok leveléből:
“A januári és februári diáktüntetések során a kormány egyre ellenszenvesebb hangot ütött meg a diákok oktatásügyi megmozdulásaival és követeléseivel szemben.
Éppen ezért úgy határoztunk, hogy a döntéshozók helyett inkább a magyar társadalomhoz fordulunk az oktatási rendszer fejlesztésének ügyével, azt remélve, hogy értő fülekre találunk.Március 15-én egy rövid megemlékezéssel egybekötött demonstrációt tartunk 17 órától a budapesti Andrássy úton, az Operaház előtt. A tüntetés egyik fő üzenete, hogy a diákság szót kér, és azt szeretnénk, ha az olyan fontos ágazatokat, mint például az oktatási rendszer, minél szélesebb körű és valódi társadalmi párbeszéd övezné a továbbiakban. Úgy érezzük, hogy az oktatási rendszerváltáshoz mind a tanárokra, mind a szülőkre, mind a diákokra szükség van.
A tüntetés időpontját úgy jelöltük ki, hogy ne ütközzön egyetlen másik aznapi rendezvénnyel sem, így bárki részt vehessen rajta, és valóban közös, civil megemlékezéssé válhasson. (…)

Találkozzunk március 15-én 17 órakor az Andrássy úton, az Operaház előtt!”A demonstráció eseményoldala: https://www.facebook.com/events/455794181503840
Vissza